onsdag

Hvem vil du have i studiet?

Flere lyttere skriver til mig. Tak for det. Det er virkelig dejligt for mig at få feedback på dette meget store og tidskrævende projekt som jeg har kastet mig over.
Nogle sender mails med ønsker om, hvem jeg skal invitere eller hvilket emne/tema der skal tales om. Jeg er meget åben for nye idéer. Det gælder både danske og norske! Hvem vil du gerne høre? Skriv dit ønske, og meget gerne begrundelsen under comments

63 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Jette
Jeg synes, at du skal invitere Majbritte Ulrikkeholm.

Anonym sagde ...

Jeg vil gerne høre noget med Bobby Zaccariase.
Ellers et ret fedt program du har lavet!

Jette Harthimmer sagde ...

Tak for ønskerne. Til dig der har bedt om Majbritte Ulrikkeholm, vil jeg meget gerne have en begrundelse for dit ønske.

Anonym sagde ...

Der bliver enkelte gange i dine udsendelser nævnt NLP - men det er ikke et tema du har taget op. Jeg synes, at NLP er meget interessant og et særdeles brugbart redskab i mange forskellige sammenhænge.
Hvad med at invitere Lene Bredahl fra NLP Huset?
Hilsen Mads

Anonym sagde ...

Hei var inne på din webside å hørte på noen av opptakene.
Veldig mye bra å lytt til.Kjempe fint at du deler dette med oss andre. Kunne godt tenke meg å høre om kanalisering,da jeg er litt usikker på hva det er.....men tror jeg har en idee om hva det er.
Mye spennende innenfor det alternative å åndelige.....blir aldri mett på det :)
Ser riktig fram til at neste audio klipp kommer ut
Takk for di gode ord på din side.
mvh elisabeth jakobsen

Anonym sagde ...

Hei!Jeg har lyttet på dine podcast, og må si at jeg får meget ut av det!!! Så tusen takk for din generøsitet. Du har sikkert fått flere forslag på ting folk ønsker du skal prate om, men jeg hadde satt pris på om du kunne si noe om drømmer!! Det finnes utallige bøker om emnet, men få gode. Jeg ønsker å høre hva din oppfatning av drømmer er etc.? Kan det være en kommunikasjon med åndeværden?
Hilsen
Endre

Anonym sagde ...

Kjære Jette
Jeg vil gjerne foreslå at du intervjuer en som arbeider med rosenmetoden,jeg regner med at det er flere flotte veiledere i Danmark du kan snakke med, utdanningen der er veldig bra. Hvis ikke så kan jeg godt tipse om noen i Norge. www.rosenmetoden.dk
Håper det står bra til med deg.
Varm klem fra Siri

Anonym sagde ...

Hej Jette
Lige en lille varm hilsen fra Aalborg, jeg har med glæde lyttet til dine podcasts, og ser ligeledes frem til de kommende interviews.(super ide) Du er meget direkte i dine forklaringer og sprog, hvilket gør dine emner meget lige til og forståelige,
det sætter nogle ting på plads, og er derfor ren øreguf, en sand fornøjelse.
Jeg har et forslag til et emne, du kunne tage op. hvad med at snakke om "drømme", Her tænker jeg på tilgange/redskaber til dem- f.eks..hvordan tolkes de bedst muligt, hvordan skal de bruges.
Jeg ville gerne at jeg var bedre til at lytte og forstå dem. redskaber.
Jeg har selv nogle bøger- men tit finder jeg, at der snakkes for meget Freud, og det virker på mig for fladt et eller andet sted. Der må være nøgler som er mere anvendelige. Det var bare en ide.
Med venlig hilsen
Birgitte

Jette Harthimmer sagde ...

Ønsker kan gå i opfyldelse! Jeg har nu, på jeres opfordring inviteret drømmetyder Bodil Lous. Skriv spørgsmål til hende, eller til nogen af de mange andre her på Claircast. Måske bliver netop dit spørgsmål besvaret i udsendelsen.
Skriv dit spørgsmål under vedkommendes comment felt.

Anonym sagde ...

Hej Jette, Det jeg tænkte på mht. Majbritte Ulrikkeholm, er at jeg finder hendes musik og bøger så utolig inspirerende og når hun skriver om sit sande selv, så kommer jeg også i kontakt med mit.
Det er en fornøjelse at høre, hvordan hun er tro mod sig selv og noget større, det kunne jeg godt tænke mig at høre mere om. Det at finde sin egen vej, og at være tro mod sig selv.
Hilsen Stephanie

Anonym sagde ...

Hejså! Du må også gerne lave flere fantasirejser og afslapningsøvelser. Hilsen John

Anonym sagde ...

Ved ikke lige om det passer ind i dit radioprogram, men jeg kunne altså rigtigt godt tænke mig at høre noget om Steiner Skolerne!
Hygge hej fra Ruth

Jette Harthimmer sagde ...

Så lykkedes det. I flere måneder har mange sendt mig mails vedrørende forslag til kommende emner og gæster. Astrolog Christian Borup, har længe stået øverst på manges ønskeliste, inclusive min egen, og nu kan jeg med glæde fortælle, at han har sagt ja til at være med.

Anonym sagde ...

Hei Jette.
Jeg har et forslag til et tema jeg savner på din hjemmeside. Det er om NDO eller nær døden opplevelser. Jeg har selv opplevd dette spnnende fenomen og må si at jeg siden har hatt mange spørsmål omkring dette som jeg skulle ønske å stille, få svar på eller høre mere om.
Mange gode tanker fra
Hilde

Anonym sagde ...

Jeg vil gerne have lidt mere om dyr. Det kan være hundetræning, noget om heste eller kæledyr.
kh alice

Anonym sagde ...

Hvad med f.eks: Catharina Lysborg?

Anonym sagde ...

Jeg har forslag til personer som kunne være relevante til din Podcast : Lars Muhl - Søren Hauge - Søren Olsen ( Martinus ). Jeg kunne komme på mange flere - men disse er oplagte - pga. deres indsats.
Hilsen Knud Erik

Anonym sagde ...

Under mottoet "alt er mulig" har jeg et forslag til dig. Nemmelig Dr. Brian L. Weiss (www.brianweiss.com)som bl.a. arbeider med regresjonsterapi/progresjonsterapi. Han har skrevet flere bøker, den siste "Same soul, many bodies" hvor han tar sine klienter ikke bare tilbake til tidligere liv men også inn i fremtidige liv basert på valg man står ovenfor i nåtiden.......
B.L. Weiss hadde passet godt på din podcast:-)

Anonym sagde ...

Jeg har 2 forslag.
Den ene til alternative tilbud, og den anden til dit program om ildsjæle.
Du mangler noget om NLP - du kunne vælge Lene Bredahl.
Og så har jeg læst en spændende artikel om Mathias Grip - "gåturen gjorde mig til en mand"
Hilsen Ditte

Anonym sagde ...

Hej Jette.
Jeg synes det er virkelig noget godt du har fat i med podcast foredrag og interviews! Det er noget som jeg har savnet længe på nettet! Spændende personer! Jeg har foreslag til 2 personer. Den ene er er clairvoyant og auraterapeut, John Calmar Andersen (www.johncalmar.dk og www.auraskolen.dk) og Rikke Goerlich som er phytoterapeut (www.urteskolen.dk) og lige nu laver programmer på DR. Det kunne være spændende hvis du kunne få dem i et foredrag eller interview!! Hilsen Yvonne

Anonym sagde ...

Jeg har et forslag til et interview med en Psyko-spirituel terapeaut der hedder Patricia Morote. Du kan læse om hende på www.celestialcenter.dk. Specielt hendes sjælerejser til Peru vil være interessant at høre om.
Hilsen
Ellen fra Virum

Anonym sagde ...

Jeg vil gerne tilslutte mig hende/ham som foreslog Majbritte Ulrikkeholm. Jeg har nu læst de fleste af hendes bøger, og var her i festugen til et foredrag/koncert med hende og hun er noget af det mest inspirerende jeg har stiftet bekendtskab med. Hendes univers er kreativitetens ypperste, hun har så meget at byde på.
Hvad med et interview der tager udgangspunkt i hendes tilgang til kreativitet?

Hilsner
Britt

Anonym sagde ...

Hej Jette
Jeg har lige fundet din podcast og nyder at klikke mig igennem dine programmer og lytte til de meget interessante interviews du har lavet samt dine egne fortællinger.
Jeg kan se at en tidligere lytter har foreslået Majbritte Ulrikkeholm som et muligt emne til en fremtidig udsendelse. Det foreslag vil jeg gerne bakke op om. Jeg synes at Majbritte Ulrikkeholm har utroligt meget at byde på som forfatter, musiker og kunstner. Og det univers hun lader os blive en del af, med engle og ånder og farver mm synes jeg er så fængslende at det virker oplagt at invitere hende i studiet.
Måske med udgangspunkt i hendes forfatterskab. Eller med udgangspunkt i hendes kreative virke. Eller noget helt tredje.
Med mange hilsner
Britt S J
8660 Skanderborg

Anonym sagde ...

Hej Jette

Rigtig coolt initiativ med dine podcasts!

Det kunne være spændende at høre om Marina Munk´s måde at arbejde på. Jeg synes hendes arbejde med regnskovens folk og "stjernemennesker" kunne være interessant at høre mere om.

Vh Randi

Anonym sagde ...

Skriv her!
Hej Jette.
Tak for nogle dejlige og givende udsendelser, som jeg lytter til med stort udbytte. Jeg synes du er fantastisk god til at berette og fantastisk til at spørge. Du nævte Birgit Klein, hvis bøger jeg i lighed med dig havde stort udbytte af at læse. Derfor ville det være dejligt om du lavede et interview med hende.
Herudover kunne det være spændende hvis du lavede interviews med Peter Høegh og med Lars Muhl. Venlig hilsen
Dorthe Poulsen, Hjørring

Anonym sagde ...

Jeg ser, at flere har ønsket Majbritte Ulrikkeholm - det vil jeg også. Hun er en spændende kvinde, og hun har meget at byde på. Man fornemmer i hendes tekster, at hun har lært meget og at hun har meget at give til andre.
Håber vi får hende at høre på Claircast.
Poul

Anonym sagde ...

Hei.
Aller først; tusen tusen tusen takk for en fantastisk side hvor du deler generøst med oss andre!
Jeg har et forslag til gjest; John Opsahl. Du har jo hatt Else Mulvik på besøk som snakket om StillPoint. John Opsahl er grunnlegger av StillPoint og han er et veldig facinerende menneske, noe helt utenom hva jeg har møtt tidligere.
Ha en fin dag
mvh Elisabeth Aasen

Anonym sagde ...

Hei. jeg har et ønske om at du skal intervjue Inge Ås i Oslo. Du kjenner henne kanskje? Hun driver Iliana nordisk verksted for selvutvikling.... jeg er ganske sikker på at det hadde blitt et spennende intervju.
Mvh
Anne E.
Stavanger

Anonym sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig at høre om du selv inviterer de folk du har i studiet, eller hvad?
mvh
Mads

Jette Harthimmer sagde ...

Hej Mads
Tak for dit spørgsmål.
Jeg inviterer visse behandlere, hvis jeg synes, at det de beskæftiger sig med, kunne være interessant for lytterne, eller hvis jeg på forhånd har et kendskab til dem, respekterer dem for deres arbejde eller hvad årsagen nu end måtte være.
Andre bliver inviteret, fordi jeg har fået mange ønsker fra lytterne på netop den person, som det skete med astrologen Christian Borup)
En del tager også selv kontakt til mig, og spørger om de må være med. Det gjorde blandt andre mediet Billy Cook.
Der er også en del jeg afviser, fordi det er meget vigtigt for mig, at de jeg interviewer, har mange års ekspertise, erfaring og er kompetente på netop det område som de beskæftiger sig med. Jeg ser gerne, at de har været i ?branchen? minimum 10 år.
Jeg forsøger også at "komme hele vejen rundt" i det alternative, spirituelle, personlig udvikling m.m, så der f. eks ikke er 10 interviews der alle omhandler yoga.
Hilsen
Jette Harthimmer

Anonym sagde ...

Hej Jette.
Først mange tak for en rigtig dejlig hjemmeside,som jeg har brugt rigtig mange timer på :-)
Jeg er stødt på et menneske som har gjort stort indtryk på mig.Det er Lakha Lama. Jeg ved ikke om du kender til ham han holder til i Buddhistisk center i Nørregade over for Vor frue kirke. Han er en af de højeste rangerende Lamare i verden og har siddet i eksil regring i Indien sammen med HH Dalai Lama. Jeg skriver det her til dig fordi han vil være et godt emne til en af dine podcast. Jeg håber du kan bruge det til noget for han har en meget stor visdom og dele ud af. Til sidst vil jeg endnu en gang sige tak for en god side.

Venlig hilsen
H O K
9870 Sindal

Anonym sagde ...

Kære Jette

Jeg tilslutter mig alle de rosende ord, du får her på din blog. Bliv endelig ved, det er en kæmpestor inspiration. Som lydtekniker kunne jeg ønske mig, at du gør lidt mere ud af komprimering af lydoptagelsen, så de svage passager bliver kraftigere.
På min ønskeliste står Frede Damgaard (biopat), Birthe Kirk (astrolog), Marianne Palm (biopat), Lise Lotte Christensen (opdrager servicehunde) og Eigild Kristensen (fra Martinus Center).

Anonym sagde ...

Kære Jette

Jeg synes, du skulle prøve at få et interview med Susanna Ehdin, selv om hun er svensk. Hun har skrevt dybt inspirerende bøger om det holistiske livssyn og om kost bl.a. "Det selvhelbredende menneske".
Og så foreslår jeg også Lars Muhl.

Mange hilsner fra
Gitte

Jette Harthimmer sagde ...

Tak til alle jer der skriver og kommer med forslag. Bliv endelig ved. Jeg læser alle indlæg og har alle jeres forslag til seriøs overvejelse.
Flere har både her på min blog samt via email ytret et ønske om et interview med Lars Muhl. Jeg har kontaktet Lars, og han har sagt ja til at deltage på Claircast. Så hold øje med publiceringslisten, for at se, hvornår hans interview kommer på.

Anonym sagde ...

hej Jette, mange tak for de gode podcast, jeg lytter til dem når jeg sidder ved min computer og søger oplysninger på nettet, eller tjekker E-mail, og netbank.
Jeg kunne godt tænke mig at høre en podcast med jette holm, da jeg altid har synets at hun er interessant, og var en af de første navne jeg støtte på da jeg begyndte at interessere mig for krystal Healing. (Jeg har samlet på sten, krystaller, og fosiler siden jeg var et lille barn)
Fortsæt det gode arbejde, for du gør det godt. Må guds lys og kærlighed altid være med dig.
Mange Hilsner Veronica fra Hvidovre

Anonym sagde ...

Hej Jette
Jeg kom ved en tilfældighed ind på din hjemmeside og har nu hørt mange af dine podcast, til stor glæde, jeg lytter til dem på mine fridage hvor huset er stille, så jeg kan få ro til at tænke og mærke hvad der røre sig. Jer har selv begyndt at intersere mig for den spirituelle verden for ca. 3 år siden. Grunden til at jeg skriver er at jeg vil foreslå Søren Hauge til et indslag i podcast, han har mange emner han kan snakke om. Tak for dit inerterativ.
med venlig hilsen Hanne D. 6100 Haderslev

Anonym sagde ...

Kære Jette!
Jeg vil foreslå dig kropsterapeuten Ole Kåre Føli, som er Body SDS-terapeut og kendt for sine opsigtsvækkende, gode resultater med syge mennesker. Han har behandlet bl.a. Sanne Salomonsen efter hendes blodprop, cykelryttere med voldsome skader og folk med piskesmæld. Han kan aflæse menneskekroppen og helbrede både fysiske og psykiske lidelser.
Fornylig har han skrevet bogen "Mit indre rum - samtaler med kroppen". Jeg er meget interesseret i at vide noget om, hvordan han fjerner piskesmældsskader.
Kærlig hilsen
fra Melby

Anonym sagde ...

Hej Jette
Rigtig mange tak for en inspirerende og oplysende hjemmeside - det er en stor fornøjelse at lytte til dig og dine gæster.

Jeg vil gerne foreslå følgende personer:

1) Jette Holm - hun er landets store krystalpioneer og selv om du sikkert kommer forbi Lone Hertz vil Jette "stensikkert" have meget andet at kunne tilføje.

2) Anni Sennov - Kvinden bag auraændring og hende som har skrevet meget om den nye tids børn og voksne, om forskelle på indigo og krystalauraer etc.

3) Anne-Marie Skjoldager -
Er en stærk kanal for lyset og kan foruden kinesiologi tale meget om lysarbejde, pleiaderne, høje og lave energier og væsner, oplysning/etablering af lyslegemet, infiltration af bl.a. auraer, kanalisering - hvad kan man stole på af beskeder.

Desuden ved jeg, at der er en del interesse omkring Matthew kanaliseringerne her i landet, så hvis/når Suzanne Ward en dag kommer forbi eller du kan fange hende pr telefon vil dette også have stor ineteresse.(Se matthewbooks.com eller matthew.selvet.dk)

Mange hilsner Andreas

Anonym sagde ...

Hej Jette. Mange tak for nogle inspirerende podcast´s - fantastisk ide.

Jeg er især begejstret for den med Art Read, jeg deltog på hans weekend i november hvor du lavede det interview:o)

Jeg synes simpelthen at der mangler en meget vigtig person her på siden, og det er Niclass Farup - Niclass er en formidabel formidler, og de seneste 5 år har han arbejdet og undervist på hans egen skole i NLP terapi og coaching. Coaching er meget oppe i tiden, og ikke længere kun et amerikansk fenomen. Og Niclass er en virkelig god underviser på feltet - han samarbejde også med Lars Mygind, fordi NLP og TFT går så godt i spænd, de laver kurser sammen. Da jeg hørte podcast med Lars Mygind, tænker jeg at det er oplagt at lave en podcast med Niclass - vi er flere på hans hold som lytter til dine podcast og som "savner" et indslag med Niclass Farup.

De bedste hilsner
Sadie Christiansen.

Jette Harthimmer sagde ...

Hej Sadie
Tak for din respons og dit ønske. Jeg har noteret mig det. Hvis Niclass kommer herind, så bliver det til en snak om NLP som jeg pt ingen interviews har om. Jeg forsøger så vidt muligt, kun at have en person på hvert tema - og på mandag lægger jeg et 69 minutter langt interview ud med Sofia Manning, hvor vi skal tale om coaching.
Flere har været meget glade for interviewet med Art, og der vil i løbet af sommeren komme endnu et med ham - og længere.
Jette Harthimmer

Anonym sagde ...

Alletiders idé med denne POD'cast.Glæder mig hvergang der er ny casting.. Har et forslag: Jacob Nørreskov Friis fra Holisticum. Har oplevet ham et par gange her i Odense og vil meget gerne høre et interwiev med ham.Om han har tid,vil jeg glæde mig at høre ham fortælle- evt. om vores klodes tilstand lige nu, samt om de 12 chakra vi er begyndt at få; ud fra hans egen udsagn.
En anden farvorit er Robby Curdof der har skrevet en bog on 'den tilbageholdte viden om helbredelser' som jeg meget gerne vil høre hans mening om, måske en slags opdatering på hans bog. Han har også en bekendt fra USA der er i landet ca 2 x årligt; Gregory der er i kontakt med forskellige ærkeengle og bla. Sananda, som et medium hvor R.Curdof er tolk... Tak for din indsats i æteren med emner der har min store interesse.. Venlig hilsen Gea/ Odense/Fyn.

Anonym sagde ...

Jeg ønsker virkelig, at du kan få et interwiev med
Birgit Klein??
Hendes bøger har haft meget stor betydning for mig.
Især:"Jeg er Vejen Sandheden og Livet". Og- "Himlen er på jorden".
Ellers tak!for din store indsats med at Pod'caste det er skønt, at det nu også findes på dansk, men mest pågrund af dine spirituelle/åndelige interesser som har indflydelse på de gæster/ emner du vælger.
Kærlig hilsen H.S.

Anonym sagde ...

Hej Jette.

Fantastisk hjemmeside du har.
Jeg har et stort ønske om at du kunne lave et interview med Bettina Eriksen, som har skrevet den kanaliserede bog: Der er en anden verden. Jeg har læst rigtig mange bøger igennem årene, men ALDRIG en som var så spændende -og interessant. Man sidder tilbage fuld af forundring, og vil gerne vide mere. Man kan ikke slippe bogen når man først har åbnet den .

Jette Harthimmer sagde ...

Tak til alle der skriver til mig. Både her på bloggen samt mailer mig med forslag. Jeg har pt emner og aftaler nok for hele 2008, men det skal ikke afholde dig for at blive ved med at komme med ønsker.
Det er også dejligt for mig at I foreslår spændende bøger.

Anonym sagde ...

Kære Jette
Tusinde tak for dine seriøse interviews om det spirituelle. Jeg har med stor fornøjelse lyttet med og fundet inspiration til min egen udviklingsprocess. Jeg kunne godt tænke mig at du overvejede at lave et interview Reikimester Hanne Fritzbøger. Hanne har uddannet mere end 3000(!) Reiki healere i Danmark. Udover dette uddanner hun også regressionsterapeuter. Hun er et varmt og dejligt menneske med stor erfaring.

Anonym sagde ...

Hei Jette,

Tusen takk for mange spennende podcast. Jeg kunne ønske at du inviterte Claes Janssen til en podcast. Han er psykolog og har skrevet noen meget interessante bøker om bl.a. selvutvikling. Hans utgangspunkt var (for 30 år siden) en forskning på ”outsideren”, der han først og fremst ville hjelpe outsideren til å være seg selv i bredere spektre av sitt liv. Han beskriver selvsensur og forvirring som det som mest av alt hindrer forandring i vårt liv. Bøkene hans er rikholdige i sine beskrivelser, og gir en mengde aha-opplevelser. De forklarer hvorfor det til tider er så vanskelig å være/bli seg selv, og ikke minst hva man kan gjøre for at dette skal bli lettere. Og det å kunne være seg selv er jo viktig - også spirituelt sett! Jeg vil anbefale bøkene hans (og en podcast!) på det sterkeste, og legger ved en link til hans hjemmeside: http://www.claesjanssen.se/index.shtml

Mvh
Kathrine

Little_Rose sagde ...

Kære Jette.

Kan se du vil få Graham Bishop ind i studiet.
Det er på grund af ham jeg blev bekendt med åndeverdenen, og det er ham jeg kan takke for alt hvad jeg ved, og for mange dejlige minder og oplevelser.

Jeg vil nu gerne spørge ham, da jeg nu gerne vil uddanne mig som medie, hvor er det bedst at starte og hvad kan jeg gøre for at forberede mig bedst.

MVH. Little Rose.

Anonym sagde ...

Hei,
jeg koser meg med dine podcasts.

Kjenner du til noen som jobber i fødselsomsorgen, for eksempel som doula, som er clairvoyant? Det hadde vært veldig interessant å høre om.
Jeg tenker at det er et yrke hvor slike egenskaper er veldig nyttige. Noen i meg har lyst å gå i den retning, og jeg er derfor veldig nyskjerrig på erfaringer.

Hilsen Live i Norge

Anonym sagde ...

Hej Jette!

1000 tak for mange gode timer med dine interessante og tankevækkende podcasts i ørerne. Jeg har haft meget glæde og inspiration af dine meditationer og tanker, samt - ikke mindst - af dine mange fine interviews. Du er god til at få stillet de ”rigtige” spørgsmål, som trænger ind til sagens kerne, og som lytter er man ikke i tvivl om at det er en moden og livsklog person der står bag - og at der ligger et kæmpe stykke arbejde bag.

Dine podcasts kommer rundt omkring mange interessante emner, men der er også stadig mange interessante emner at tage af. Derfor vil jeg tage imod dit generøse tilbud til dine lyttere, om at komme med forslag til interviewpersoner og emner til fremtidige podcasts:

I en tid hvor mange døjer med stress og frustrerede følelser af at alting går hurtigere og hurtigere, så man skal holde godt fast og sætte farten op, for ikke at blive slynget af hverdagens og arbejdslivets løbske karrusel, synes jeg det kunne være interessant, hvis du lavede en podcast, der satte fokus på den såkaldte ”langsom-bevægelse”.

En interessant person at interviewe i denne forbindelse kunne være Owe Wikström (professor i religionspsykologi ved Uppsala Universitet), som har skrevet bogen ”Til langsomhedens pris - eller faren ved at køre på knallert gennem Louvre”. Wikström har et godt blik for samfundsmæssige tendenser og årsager til det opskruede tempo, men mener samtidig, at ”jageriets motor” er i os selv. At det høje tempo med andre ord også har eksistentielle årsager. Det kunne være interessant at få uddybet hans tanker om indre og ydre kilder til ”tempo-forøgelsen” , og nyttigt at få bragt hans forslag til hvordan man kan øve sig i ”langsomhedens kunst” ud til et bredere publikum.

Hvis det af en eller anden grund ikke skulle være muligt at få et interview med Owe Wikström, kunne en alternativ interviewperson være journalisten og forfatteren Carl Honoré (er vistnok canadier), som i bogen ”Lev livet langsomt” siger, at farten er blevet det 21. århundredes falske gud, og ligesom Wikström har mange gode bud på hvordan man – via langsomhedens kunst – kan leve bedre (og ikke kun overleve!) i en hektisk verden.

Se evt. videoklip med Carl Honoré på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=UhXiHJ8vfuk&mode=related&search

Håber at du har lyst til at lave en podcast om dette, efter min mening meget vedkommende og vigtige emne. I hvert fald er idéen hermed videregivet.

Mange venlige hilsner fra en trofast lytter

Anonym sagde ...

Hej Jette...

Jeg lytter trofast med og hvor er det bare fantastisk - 1000 tak !! Jeg kunne godt tænke mig at du hev Helena Lykkegaard ind i dit studie til en snak om "livet mellem Livene"...hendes hjemmeside hedder www.soulmind.dk - Jeg har læst et par bøger om emnet og syntes at det er fantastisk spændende ...derudover har jeg også lidt en del af panik angst og dette emne giver mig ofte ro.
HURRA!!
De Bedste Hilsner
Stine

Anonym sagde ...

Hej Jette
Jeg har lige lyttet til nogle af dine interviews og du er utrolig god til at lytte og stille gode spørgsmål.
Det kunne være interessant at høre Pernille Melsted. Jeg har haft lånt hendes bog "Find din passion på 4 uger" og den har været god for mig på mange måder i forbindelse med personlig udvikling. Tak for dit initiativ og engament.

Jette Harthimmer sagde ...

Hej
Sjovt du lige nævner Pernille. Jeg har på mit natbord hendes bog liggende, som jeg netop har lånt på biblioteket. :-)
Tak for at du lytter med og for dine roser.

Anonym sagde ...

Hej Jette

Jeg har i flere år arbejdet på at udbrede kendskabet til en amerikaner der hedder Bruce Moen. En del kender hans "forgænger" Robert Monroe som har skrevet tre bøger om sine ud af kroppen-oplevelser, men Bruce er ikke så kendt herhjemme endnu. Jeg oversatte og udgav for et par år siden hans første bog Rejser ind i det Ukendte, og arrangerer workshops med ham. Til maj kommer han til København igen, og jeg tænkte på om det var noget for dig at få ham med i din Claircast?

Jeg er i denne her forbindelse næsten helt "ked af" at det er mig der har udgivet hans bog, for så kan det jo se ud som om jeg bare er ude på at sælge bøger, men min begrundelse for at oversætte og udgive den er den samme som min grund til at jeg synes det kunne være spændende at høre en claircast med ham: Han har en anderledes tilgang til det spirituelle end andre jeg er stødt på. Han er ingeniør og går måske derfor meget systematisk til værks i sin udforskning af Efterlivet, som han kalder det. Han kæmpede de første mange år med en god portion skepsis som han overvandt ved konstant at indsamle beviser for de ting han oplevede. Noget der har gjort at han i dag taler om at have "viden om Efterlivet" og ikke bare tro. Og det er det han underviser andre i at opnå på en meget jordnær facon. Læs evt. mere på hans hjemmeside http://www.afterlife-knowledge.com

Jeg sender dig meget gerne hans bog hvis du vil se nærmere på ham.

Og så skal du i øvrigt have tak for dine gode interviews - de er superspændende! Udnævnelsen til årets podcaster var fuldt fortjent. :-)

Kærlig hilsen
Anja

Anonym sagde ...

Hej Jette

Tusind tak for en fantastisk podcast!

Jeg kan kun finde ud at skrive til dig her. Håber det er ok.

Alle dine interviews er så spændende!! Det er så befriende, at du er så god til at spørge ind til folk, så jeg oplever, at det er deres sande selv/intention der kommer ud i æteren:D både på den ene og den anden måde..

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre Eskild Tjalve, hvis du har tid og lyst og mulighed og alt sådan noget:)

Endnu en gang tak for det. Jeg tegner til dine interviews og det er yderst inspirerende lytning :)

Kærlig hilsen Ziggie

Anonym sagde ...

Hej Jette
Jeg er enig med Anja Lysholm. Bruce Moen er en spændende forfatter. Let læste og meget underholdende, men alligevel dybe bøger, specielt den fjerde bog i hans 'Exploring the Afterlife Series'. (Den hedder 'Voyage to Curiosity's Father'). Anja Lysholm (der foreslog Bruce Moen) kan findes på http://www.uforklarbar.dk, hvor der står at Moen kommer til Danmark 1. maj 2009. Det er da en god mulighed for at få en snak med en interessant person.

Med venlig hilsen
Søren

Anonym sagde ...

Hej Jette - tak for mange gode timer i selskab med dig og dine gæster. Jeg har et par ideer til gæster Poul Blak, han har skrevet Tiltræk miraklet og Løft låget og tænk livet om, et par gode bøger.
Annie Dunch hun har også skrevet nogle gode bøger.
Jeg glæder mig altid til at høre nye gæster.
Tak Anne

Anonym sagde ...

wenche
8430 Nyre i Vesterålen Norge

Hei Jette
Jeg lytter mye til dine podcast som er en glede og berikelse for meg. Utrolig hvor godt du finner dine intevju objekter som holder meg fast til det som medeles. Hadde lyst å komme med et forslag.
Jeg og sikkert flere med meg hadde satt pris på om du intevjuet Lisbeth Lind fra Norge, grunderen til ArunA og innerlife terapien.
Som tenker kropp,psyke og ånd i sin teori.
aruna.no er nettstedet til skole og om innerlife metoden. Jeg går nå andre året på 4 års utdannelse her som innerlife terapuet . Og ser hvor utrolig flott den får oss til å finne våres livspotensiale og intensjon med våre liv .

Unknown sagde ...

Hej Jette

Først tak for meget god inspiration i dine podcasts.

Som absolut førende og internationalt anerkendt drømmeekspert kunne Ole Vedfelt være interessant at få i studiet.

Annes forslag om Poul Blak, kan jeg absolut også tilslutte mig.

Mange hilsner

Søren Stistrup

Natasja Kingod sagde ...

Jeg synes, at et interview med Yogalærer og healer Kira Løve (myyoga.dk) kan være meget inspirerende. Kira har mere end 10 års træning i "at leve i nuet", da hun bruger yogafilosofien i alle aspekter af sit liv. Hun er en inspiration for mange mennesker.

Anonym sagde ...

Hej Jette! Tak for dit fine arbejde. Du udfylder virkelig et behov hos mange, er jeg overbevist om, med spirituelle interesser!
Jeg kunne have lyst til at høre et cast med shamanen Jonathan Howich. Der er flere shaman udøvere i DK, Jonathan har været på banen længe.
Jeg kan lide den enkle tilgang at alle kan, som han repræsenterer. Og fokuset i naturen som er så fantastisk og desværre overset i vores moderne livsstil!
Mvh Ingrid

Anonym sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig et interview med Gitte Koldtoft, som har skrevet flere inspirerende bøger, som f.eks. "Wauw-Effekten" og "Mere Energi"

Anonym sagde ...

Gina Allan-Evans.

Mødt hende en enkelt gang og ville meget gerne høre hende selv fortælle om det meget ekstraordinære liv hun fortæller om i bogen, "Min livsgave".

Hun har danske aner. Spændende. -Og så kender hun vist Karl Aage! :-)

Knus Anne Mette

Anonym sagde ...

Takk for interessant informasjon