onsdag

Ris og ros

Har du ris, ros eller forslag til forbedringer til mine Claircast, så vil jeg være meget glad for at høre fra dig. Jeg får mange mails, hvor folk fortæller om deres udbytte, glæde og gavn af mine foredrag og interviews, men fremover, er du altså meget velkommen til at skrive dem her på bloggen. Klik på comment. Har du ikke selv et bloggernavn, kan du bare trykke på Anonymous og derefter på den blå publish knap.

70 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der går næsten ikke en dag, uden jeg lige lægger vejen forbi din hjemmeside, og jeg ser frem til mandagen, hvor et nyt interview kommer på. Jeg downloader dem alle, og lytter til dem på min mp3 spiller, når jeg sidder i toget eller tager dem med i seng, i stedet for en god bog.
Jeg håber, at du vil blive ved med at producere, og at du har tiden og energien til det, da jeg godt kan regne ud, hvor mange timer hvert eneste foredrag må koste dig.
Mark Sørensen

Anonym sagde ...

Jeg er netop falden over din hjemmeside, og det er da et hamrende flot stykke arbejde du har udført. Tænk at du vil bruge din tid på denne service og dele alle disse interviews med os.
Du er hermed under mine "foretrukne". Hav en super søndag - ....... hvis du da har tid ;-)
Christoffer fra Solskinsøen

Anonym sagde ...

Kære Jette
Jeg vil blot lige sende dig en hilsen og lade dig vide, at det er nogle fantastiske podcasts du laver....ganske interessante og nærværende.
Lys og tanker fra Tina

Anonym sagde ...

Hei Jette!
Takk fantasisk fine podcasts på din hjemmeside! Det er så fint å få en innføring i forskjellige terapier! Jeg laster ned alle dine podcasts til min mp3-spiller og hører på dem når ute i naturen. Anette Røpke gjorde speseilt godt inntrykk på meg!
Hilsen Hilde Lundseng

Anonym sagde ...

Jeg er abonnent på Nyt Aspekt og har lige fået juli nummeret ind af døren. Flot artikel om dit podcast projekt.
Godt gået.
Jo flere der ved om dette - jo bedre.
kh Svend Møller

Anonym sagde ...

Kommentar til Svend: ja, og godt det samme - for havde jeg ikke læst bladet, havde jeg ikke fundet dette.
Men til Jette Harthimmer, hvis du da læser med på disse sider, kunne jeg godt tænke mig at spørge om noget lidt praktisk omkring disse interviews og alle de filer du lægger op på en server.
Fylder det ikke vanvittigt meget, og har du ikke meget trafik? Det må da koste dig en masse penge til din internetudbyder. ?
Jeg overvejer nemlig selv at begynde at podcaste motionsprogrammer, og vil da godt lige have nogle tips fra Podwoman :-)
Venligst Søren Nielsen

Anonym sagde ...

Hej Jette.
Jeg vil gerne sige tak for dit nye tiltag PODCAST. Det er dejligt at kunne høre om andre´s tanker og erfaringer - når man har tid. I går lyttede jeg til dit indslag om usynlige hjælpere - du er god til at får "tingene ned på jorden".
De bedste hilsner fra
Knud Erik

Jette Harthimmer sagde ...

Svar til Søren Nielsen
Jo, de fylder meget. Sådan ca. 15-20 Mb/stk og da jeg pt har 60 i støbeskeen, bliver det til en del.
Man får som oftest kun tildelt et vist antal Gb hos sin udbyder, men det store problem er faktisk ikke pladsen men trafikken. For selvom mange tilbyder "fri trafik" så kan de lukke for domænet, hvis trafikken bliver "for meget", og det er som regel heller ikke tilladet at have mp3 filer liggende på serveren til download, hvilket mine podcast jo er. Så alt i alt begynder taxametret nu at køre, hvor mit program har så mange lyttere - besøgende. Jeg er gudskelov i et super netværk med andre podcastere, hvor vi konstant udveksler erfaringer og gode råd. De har oplevet samme problematik. Så 1. oktober flytter alle mine filer til en udbyder i Holland.
Du er velkommen til at kontakte mig udenfor dette forum, hvis du vil have hjælp til din idé med podcast af motionsprogrammer. Så kan du også komme med i vores podcastgruppe, som jævnligt mødes.
Hilsen Jette Harthimmer

Anonym sagde ...

Hej Jette
Jeg faldt over din site, fordi du er nævnt en masse gange på www.oestrogen.dk under "debat" og jeg hørte dig også i radion. Nå men nu har jeg hørt en del af dine foredrag og nogle af dine interviews, og jeg vil bare sige, at jeg synes at du er hammer sej, og dejligt nede på jorden iforhold til så mange andre i dette alternative miljø.
Jeg vil ringe og bestille tid en dag, men for pokker da, 1 times telefontid om måneden? Hm.... Ok, men du slipper ikke - jeg skal nok komme igennem.
Varme tanker
Ditte

Anonym sagde ...

Hei.
Jeg har nå hørt igjennom flere av dine foredrag, noen av dem mange ganger, og jeg vil bare si at jeg har stor glede av å høre deg. Jeg har lastet noen av dem ned på CD som jeg lytter til på kveldene med en god kopp te.
Jeg håper du fortsetter med dine foredrag fremover.
Med vennlig hilsen
P E Kilstad
Nordmann med sans for det der ligger mellom himmel og jord.

Anonym sagde ...

På mig virker din personlige fremtoning SÅ KLAR.
Jeg har hørt dine claircast, og jeg glæder mig til at høre den næste!
Mine ord til dig er: God stemme, godt afpasset, troværdigt, tillidsvækkende, trygt, ægte, rent, behageligt,helt nede på jorden, professionelt.
Tillykke med at du er kommet så langt med dit "private arbejdsliv" -Held og lykke med det - og med dit familie liv!
Kærlig hilsen fra mig
Susanne

Anonym sagde ...

Kæreste Jette-
Helt tilfældigt- stort smil- fik jeg i går klikket ind på din hjemmeside-
og har hørt de dejligste foredrag-
Jeg vil gerne sige TAK.
Kærlig hilsen Lene S. Hansen

Anonym sagde ...

Kære Jette Harthimmer
Jeg faldt mere eller mindre tilfældigt over din hjemmeside, da jeg, surfede for at finde nogle clarivoyancekurser, efter at have læst nærmest alt hvad jeg har kunnet opdrive på biblioteket om emnet. Jeg kom forbi dit kursus og blev nysgerrig efter at se, hvad der gemte sig under linket "podcast".
Jeg syntes foredragene er virkeligt fine og du har en supergod "radiostemme". Og cyberspace, ligesom åbenbart også den åndelige dimension, udmærker sig ved at være fuld af tvivlsomme eksistenser, hvor det ikke er
helt enkelt at finde ud af med hvilket formål de forsøger at få ens opmærksomhed, såvel som en del budskaber af temmelig tvivlsom karakter.
Derfor syntes jeg det er synd, hvis ikke dine foredrag er almene kendte, så flere kan få noget mere information af god kvalitet.

Med venlig hilsen

Christina

Anonym sagde ...

1. lydkvaliteten er i top
2. Din stemme er helt vildt beroligende - jeg lå faktisk på sengen med den bærbare da jeg satte den igang og så havde jeg simpelthen bare lyst til at ligge ned og lukke øjnene og lytte - det var optimalt.
3. Indholdet er spændende og man bliver hurtigt fanget af din historie og når du så begynder at tale direkte til én så følte jeg mig nærmest i hypnoseagtig tilstand......

Det kan selvfølgelig bare være mig der har det sådan , men det var
ihvertfald min oplevelse og jeg har tænkt mig at høre det igen og igen og glæder mig allerede til næste indslag.....så du må endelig fortsætte.

Masser af kram
Helle Wandel

Anonym sagde ...

Hei Jette,
For et flott prosjekt du har med podcasten! Har tipset mange om denne tjenesten som jeg selv har så stor glede av. Du utgjør en stor forskjell for mange mennesker i deres liv :-). Ønsker deg alt godt!

Anonym sagde ...

Kære Jette.
Tak for endnu en god udsendelse. Du har en helt igennem fornem livsanskuelse og gode visioner, samt en hjertevarm pædagogisk form, der efterlader lytteren i en oprigtig tro på at der er en
mening med "galskaben"
En del af dine gode råd har jeg selv praktiseret i de sidste par år, og er kommet til nøjagtig samme resultat, - at vi får
hjælp undervejs, vi skal bare være åbne overfor, at det er det, der sker, enten i en form hvor det er indlysende at vi her og nu får hjælp, eller at vi over et længere tidsrum må se at ting vi måske har gået og bakset med, viste sig at
være en nødvendig omvej, for at vi i højere grad kan skabe et troværdigt afsæt og forståelse for nogle egenskaber, der har ligget latent i vores personlighed, uden det lige har været klart for
lige netop os selv. Nogle af os har vel ubevidst valgt den stenede vej, istedet for den lige, - Det er der sikkert også en god
forklaring på. Livet har lært mig, at årsagen til at jeg ikke har kunnet se sammenhængene, ligger i at jeg ikke har været klog nok. Imidlertid må jeg til gengæld også indrømme, at jeg i takt med erhvervelsen af viden om dels
mig selv, men også andre, faktiskt i stigende grad begynder at kunne se en slags rød tråd. En af metoderne er som du også antyder, at sammenføre egenskaber jeg har haft som barn med egenskaber jeg har som voksen.
Det er da tankevækkende så mange sammenfald, der er. Det er faktiskt først nu hvor jeg har erhvervet viden og kunnen nok til at jeg tør stå ved den person jeg hele tiden har været, helt fra barndommen af.
Der er nogle af os, der skal vinkes med af den store vognstang,
før det virker. Men så sker der så også noget
Kærligst Lars

Anonym sagde ...

Jeg rigtig godt lide dine podcasts.
Din stemme og tone er meget roligheds-sakbende, jeg kan rigtig godt lide at du har valgt at fortælle hvordan du startede og om etikken og moralen for clairvoyante, og interviewsene er også godt 'conducted' og
interessante at høre på. Teknisk er de også næsten bedre end HayHouse Radio hvor man tit oplever mærkelige 'cuts' og baggrundslyde (men det er også
mest direkte radio oprindelig). Jeg synes egentlig at det imperfekte gøre det mere 'reelt' og ligesom 'at være der' på en måde, ligesom de arbejdere i baggrunden af Bo Bull interviewet.
Det er syndt du har ikke tider mere. Jeg får helt lyst til en session med dig :-)
Kærlig hilsen
A. T.

Anonym sagde ...

Jeg har lyttet til nogle af dine podcast og vil gerne give dig respons. Det er først fornyligt, at jeg har fundet din side og har lyttet til dine podcast. Det er meget interessant og jeg nyder at få vendt nogle ting med mig selv både mens jeg lytter og når jeg giver tid til eftertænksomhed. Jeg har selv clairvoyante evner og er for ikke så længe siden begyndt at arbejde bevidst med disse. I denne proces er det rigtig rart med et sted som dit, hvor man kan lytte til andres menneskers erfaringer og få vise råd. Jeg har langt fra hørt alle podcast, men dem jeg har hørt har været en "øjeåbner" for mig. Jeg er i hvert fald glad for, at du stiller denne feature til rådighed. Det får mig til at føle mig mindre isoleret med alle de mange oplevelser, jeg har og har haft. Endnu kender jeg ikke til ret mange af dem, der udøver clairvoyance på Bornholm, hvor jeg bor. Derfor er din side bare superb at kunne klikke ind på.
Mange hilsner
Betina Holm

Anonym sagde ...

Hei, hei!
Vil bare fortelle deg at jeg er kjempeglad for podkastene. Har fulgt med siden etter nyttår. Har hørt på så å si alle sammen. Det er veldig spennende å høre menneskene fortelle selv ,om seg selv og sin kompetanse.Jeg tror det er en kjemperiktig ting å gjøre, at du lager disse, selv om det selvfølgelig er mye arbeide for deg. Jeg takker deg ialle fall stort for at din oppfinnsomhet og kommunikative evner har gitt meg anledning til å få høre alle disse menneskene snakke selv. Mange hilsener fra Else! -og lykke til videre. Er det noe jeg kan hjelpe deg med så bare si ifra!!
Else Pedersen

Anonym sagde ...

Jeg har også hørt på foredraget ditt på podcast om å skape det livet man ønsker. (+ flere foredrag. Et fantastisk fint tilbud der man kan hente inspirasjon. Takk!)
Hilsen Marit

Anonym sagde ...

Jeg har været inde at høre din claircast om usynlige hjælpere, og kan kun give dig en mængde ros for både dit initiativ samt din formidlingsevne. Jeg blev så rørt at din claircast, at jeg på et tidspunkt græd og sendte en undskyldning til - ja, muligvis mine usynlige hjælpere - fordi jeg ikke lytter til dem. Jeg blev undervejs i din claircast bevidst om, at jeg kæmper en kamp mellem det logiske og følelsesmæssige (sjælelige) plan, som handler om, at jeg skal turde være den jeg er, frem for at være bange for den jeg egentlig er. Jeg udnskyldte for den tvang jeg havde påtvunget mig selv - jeg havde uden at vide det, øvet vold mod mig selv. Det var hvad jeg fik lærte af din claircast - og jeg takker.
Mange kærlige hilsener
Camilla

Anonym sagde ...

Jeg har lige lyttet til din beretning om hvordan du blev bevidst om dine evner som clairvoyant. Din stemme, din brug af ord, din "helt nede på jorden" facon varmede mit hjerte og hvad der mest af alt har gjort indtryk
på mig er at du er så sand. Mange smil under himlen til dig
fra Anna

Anonym sagde ...

Kære Jette!
Mange tak for de mange gode podcast-interviewer! Det er virkelig et godt stykke arbejd du har gang i der!
mvh
Anne

Anonym sagde ...

Hej smukke
Jeg vil vælge at være annonym. Jeg har netop hørt dit "skab hvad du ønsker" foredrag - og jeg synes, at du lyder vildt sød og du har en vidunderlig humor.
Måske du stadig er single, og så vil jeg gerne stille mig i første række :-)
Nå, dette er vist ikke en dating side, og det hjælper jo heller ikke meget, når jeg ikke vil fortælle hvem jeg er.
SUK
Jette - keep up the good work. Det er sgu et flot stykke arbejde du har gang i. Sikke en service.
Hilsen
En fan

Anonym sagde ...

Vil takke for den fine ekstratjenesten med online fordrag på din
hjemmeside - mye interessant og lærerikt!
Vh
Tore S.

Anonym sagde ...

En lille hilsen blot for at sige tak for din podcast og ikke mindst den meditation du har lagt ud. Jeg bruger den dagligt, da jeg har svært ved at meditere uden at blive guidet - den har derfor været guld værd for mig.
De bedste hilsener fra
Ellen K.
Virum

Anonym sagde ...

Kære Jette.
Tak du er til stor stor inspiration for mig - både fordi du er den du er, og med dine podcasts. Det er overflod at jeg kan nyde min helt egen tid med dine p-casts. Det giver en dyb tilfredstillelse at lytte og lære.
De bedste hilsner fra Lone Vithus

Anonym sagde ...

Må få si at det var utrolig kjekt å lese om ditt horoskop i Zodiac, siden jeg er astrolog. Jeg har tenkt mye på deg og din mors bortgang, og håper at tiden og varme tanker gjør det lettere.....
Jeg vil også benytte anledningen til å si at dine podcast er veldig givende, jeg er ofte innom og hører foredrag. Spesiellt har jeg stor utbytte av dine podcast, hvor du snakker om dine erfaringer og gir veiledning.....
Hvis jeg er iferd med å mistet motet får jeg alltid gleden tilbake når jeg lytter til deg.
Du gir inspirasjon og lys!!
Tusen hjertelig Takk Jette.
Ønsker deg en nydelig høst!
Vennlig hilsen
May-Kristin H. Stenberg

Anonym sagde ...

Jeg vil bare sige at det er en rigtig god side du har. og at podcastingen er en rigtig god
ting. Det er lækert at se noget nytænknig på nettet.
Hilsen Jonny Pedersen, Hobro.

Anonym sagde ...

Kære Jette
Tak for en god oplevelse. Jeg har lyttet til stort set alle indspilningerne du har foretaget dig, og er fascineret af din "gavmildhed".
Yderst givende at lytte og lære...
Det var alt. Glæder mig til de kommende interviews.
Kærligst
Rikke-Louise Wermuth

Anonym sagde ...

Jeg har lyttet til et par af dine foredrag på siden. Lige nu til "skab det du ønsker dig" Det er utrolig dejligt og inspirerende, at kunne lytte til dine podcasts - tak for det.
Kh Laila Martinsen

Anonym sagde ...

Rigtig godt foredrag om visualisering. Det er fantastisk for mig at jeg bare kan logge ind og høre det når jeg selv har tid og ikke er afhængig af et bestemt tidspunkt.
Jeg er meget glad for dit store arbejde og vil helt sikkert benytte denne side lang tid fremover.
Kh Lone

Anonym sagde ...

Tusen takk for inspirerende lytteopplevelser! Jeg ba min skytsengel om hjelp for å materialisere mine ønsker, og dumpet ned på dine nettsider, og ditt foredrag om "Skab det du ønsker dig". Fantastisk. Takk for gode råd, de trengte jeg virkelig. Klem fra Hege

Anonym sagde ...

Jeg har lyttet til mange af dine claircasts. Først vil jeg gerne give udtryk for at det er et imponerende og meget gennemarbejdet stykke frivilligt
arbejde du har gang i. Der har været mange spændende interviews, men/og det er også vigtigt for mig at sige, at de udsendelser hvor du selv fortæller, efter min opfattelse er blandt de allerbedste. Så lav også gerne flere af dem
Mvh Karsten Qvist

Anonym sagde ...

Hej Jette,
jeg skriver for at takke dig varmt for dine ord, som jeg lader strømme ud gennem mine højtalere, og som giver mig indre ro. Din stemme og dine tanker giver mig fred i sindet, og sætter mine følelser og egne tanker i et varmt og kærligt perspektiv.
Du skal vide at du betyder rigtig meget for min sjælefred, og at du virkelig er noget særligt.
Tak for dig.
Knus Jane

Anonym sagde ...

Hurra for bladet "Alt for Damerne" og selvfølgelig også for dig Jette Harthimmer.
Jeg har netop købt bladet, og i den så jeg en flere sider artikel om podcast / podcasting.
Ærligt talt, så havde jeg aldrig hørt om fænomenet.
Nå, men nu er jeg blevet meget klogere og bladet henviste til din hjemmeside.
Super super super flot initiattiv med dit program. Og tak for din gavmildhed.
Jeg vil sige, som en anden har kommenteret, at jeg kan vældig godt lide at høre dine interviews, og denne uge med Marion Dampier Jeans var også godt - men jeg synes at dine egne, hvor du deler ud af dine private erfaringer absolut er i særklasse.
Keep up the good work.
Pernille Sørensen, Svendborg

Anonym sagde ...

Jeg har også læst Alt for damerne denne uge. :-)
Jeg kendte godt til podcast, og har længe lyttet til Hayhouse Radio som også er en spirituel kanal. Den er dog amerikansk, og jeg er glad for at vi nu endelig har fået en dansk af slagsen, som i mine ører faktisk gør sig bedre.
Hatten af for dig og dit arbejde Jette.
Pia fra Nakskov

Anonym sagde ...

Jeg synes din stemme er super god.
Du gør mig rolig og afslappet og jeg får tillid til dig og det du kan.

Anonym sagde ...

Kære Jette
Jeg er en kvinde på 46 år er tidligere praktiserende læge men måtte p.g.a. af stress ophøre det arbejde. Jeg har i de sidste par dage kastet mig glubsk over dine claircast. Jeg føler at dine indlæg nærmest taler til mig personligt. Havde jeg spørgsmål undervejs, besvarede du dem lidt efter . Det var i sig selv nærmest en spirituel oplevelse.Dine samtaler med spændende mennesker er også yderst interessant. Jeg har hele mit liv interesseret mig for parapsykologiske emner og har læst en del om emnet.
Jeg har arbejdet meget med akupunktur i min hverdag som praktiserende læge. Men jeg ville så gerne vide om den interesse som jeg altid har haft for det "åndelige liv" var noget jeg skulle beskæftige mig mere med for min egen skyld eller om det også kunne blive noget jeg kunne bruge i mit "nye liv",da jeg nu snart er ovenpå igen.
Tak for den inspiration du giver. Du virker meget seriøs og dygtig. En skam der er så langt til København.
Med venlig hilsen
R. H., Lolland

Anonym sagde ...

Fedt program.
Bliv ved!!!
Jeg anbefaler det til højre og venstre.
Jeg ser at Samvirke i deres januar nummer har en artikel om dine podcast.
Peter, Frederiksberg

Anonym sagde ...

Kære Jette.
Jeg har i eftermiddag lyttet til 3 af dine foredrag, og er SÅ begejstret! "Skab dit eget liv" tog mig med storm ! Jeg har længe manglet redskaber til at komme videre i mit liv, og jeg fik SÅ meget inspiration og "aha-oplevelser" Jeg glæder mig til at lyte til flere endnu.
Mange tak,
De Bedste Hilsner
Bettina Pihl, Odense

Anonym sagde ...

Kæreste Jette
Nu har jeg lige siddet og lyttet til din podcast med Art Reade. uhmmm!
Endnu engang er du budbringer for noget vidunderligt øreguf, der rammer lige hvor det skal - må jeg derfor have lov til at sende en krammer og takke stort for en skøn side/podcasts.
Det er skønt du forsætter med at producerer.

Anonym sagde ...

Hej Jette

Jeg ville blive meget glad, hvis du vil tage Lars Muhl i studiet. Han har skrevet nogle vidunderlige bøger, bl.a. "Seeren fra Andalusien". Jeg har hørt ham i en formiddgasudsendelse på P1 sidste sommer. Den gik lige til hjertet.

Mange hilsner
Gitte

Anonym sagde ...

Hei!
Vil takke deg så mye for dine podcasts og din visdom! Gleder meg til å lytte til flere!
Hilsen Robert Fra Fredrikstad, Norge

Anonym sagde ...

Hej Jette. Jeg er nybegynder i den alternative verden. Har blot bevæget mig inden for healing de sidste 3-4 år og har nu prioriteret at anvende mere tid til bla. at gå på opdagelse. Bla. hertil er din hjemmeside jo uovertruffen! Tusinde tak for det :-) Med kærlig hilsen Lena fra Skørping

Anonym sagde ...

Kære Jette
Jeg vil bare sige dig tak, fordi jeg kan lytte til de mange spændende podcasts på din hjemmeside. At kunne sidde herhjemme og vælge gode interviews er helse for sindet. En ting er at læse en bog, noget andet er det at lytte til den energi og kraft, der ligger i stemmen. Tak! Jeg har anbefalet det til venner og bekendte. Glæder mig til næste nye podcasts. Hjertelig hilsen Benedikte, 5700 Svendborg

Anonym sagde ...

Du får nok en masse dejlig og velfortjent feedback på det arbejde, men jeg vil altså tilføje, at jeg mener bestemt det du laver vil få ganske så store og vidtrækkende konsekvenser i positiv retning - for hele samfundets udvikling imod større åbenhed. Det du gør til forskel fra så meget andet information på nettet er at du dels samler en hel masse forskellig representanter et enkelt, let tilgængeligt og gratis sted, men interviewformen giver os nysgerrige informationssøgende surfere netop hvad man mangler alle andre steder end i foredragssalerne - et levende "ansigt" - en stemme med al den indebyggede personlighed - som vi kan forholde os til - som man kan få lov til at lade sin fornemmelse give tillid til på en helt anden måde. Virkelig super. Virkelig virkeligt godt.
Mads E S

Anonym sagde ...

Kære Jette Harthimmer ....i dine poscast beder du om respons og det vil jeg hermed give dig! Det er en fantastisk ide og en kæmpe hjælp - jeg har især lyttet meget til dine egne fordrag om lykke, skab det du ønsker dig og meningen med livet...jeg har siden hen også stiftet bekendtskab med Louise Hay som jeg også lytter meget til ...og ja det hele blandet sammen, det giver mig så meget positivt og det gør det nemt at "vende" tanker!! Jeg har tumlet en del med depression og dødsangst, jeg har opsøgt et par claivoyanter, men uden det store held med en bedre forståelse af mit sind.....og bare det at et par fordrag kan give mere ro i sjælen er fantastisk ! 1000 tak og mange roser til dig! Ha den dejligste sommer og gi den gas med dine podcasts...
De Bedste Hilsner
Stine

Anonym sagde ...

Nu er klokken snart 1 om natten. Jeg fandt ved et tilfælde din hjemmeside, og jeg må sige at jeg blev godt nok overrasket over dine podcast. Sikke en gave / service - ja, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det, som du giver ud til alle os interesserede i krop, sind og ånd. Tusind tak.
49 podcast. Glup. Det tager lige lidt tid at lytte mig igennem dem, men jeg har lyst til dem alle, så med tiden kommer jeg nok rundt om dem alle.
Så Jette - keep up the good work.
Anders M.

Anonym sagde ...

Kære Jette !

I går aftes kom jeg ved en 'tilfældighed' ind på din dejlige
hjemmeside...og hvilket slaraffenland der åbnede sig...alle de
spændende foredrag og interviews.
Tusind tak fordi du gør så stort et stykke arbejde for at udbrede
livsbekræftende og lærerigt stof til eftertanke. Jeg har lyttet og
lyttet lige siden - i går aftes og i dag..
Rigtig god sommer, og kærlig hilsen
Kirsten M

Anonym sagde ...

Du rykker bare for vildt. Jeg er dybt imponeret over din site. Sikke en gave til alle os der interesserer os for personlig og spirituel udvikling.
Poul P. Hansen

Anonym sagde ...

Hej Jette
Det må jeg nok sige. Det er en virkelig god ide med denne side. Jeg har hørt 5-6 af dine podcasts og de er virkelige gode.
Jeg fandt din side ved en tilfældighed og vil helt sikkert fortælle alle jeg kende om den. Jeg har lige siden, jeg var lille været meget interesseret i det åndelige. Jeg har bare for travlt i mit liv til at beskæftige mig med disse ting i livet. Derfor er din side som en lille oase i en ørken. Når man går derind og hører dine podcasts, er det som at få slukket tørsten. Tak for at have bidraget med noget meget positivt i mit liv. Jeg Håber, at du bliver ved med at arbejde på denne side, da du har fat i noget rigtigt. Hilsen Karl-Erik B Pedersen

Jette Harthimmer sagde ...

Tak til alle der i 2007 har været inde og skrive på denne ris/ros side, samt sendt mig mail.
Ja, jeg fortsætter selvfølgelig med at udgive disse podcast, da de er en stor glæde og fornøjelse for mig at producere.
Jeg begynder 2008 med 2 meget spændende interviews. Rud Grandt og astrolog Christian Borup.
Godt nytår

Anonym sagde ...

Dear Jette
I just wanted to write and tell you how much I enjoy your podcasts. I live in SA, but are planning to emigrate to Denmark so I thought I had better learn Danish, and in the absence of teachers here, your podcasts are the next best thing! I really enjoyed the interview you did with Lars Mygind, but the one that really, really, touched my heart and made me cry like a baby, was the one in which your Mom died and you met up with your younger biological brother.
It's bizarre because I struggle to understand most Danish, but your stuff, I understand perfectly. You speak so beautifully, so simply, yet succinctly and from the heart. Your podcasts, especially the ones where it is just you speaking about your life, how you can to be a clairvoyant etc, have really enriched my life and I just wanted you to know that. I think it is also very generous of you to give them away free on your website and certainly much appreciated. Just wanted you to know that your light shines right over the ocean and into crime-ridden (13 neighbours murdered this past year, which is why I want to leave) Johannesburg.
You really are a gift to the world and i just wanted to say thank-you from the bottom of my heart! Wishing you only ecstatic thoughts!
kaerlig hilsen

Caroline
South Africa
2196 Johannesburg

Anonym sagde ...

Kjære Jette Harthimmer!
Føler en slik trang til å meddele deg hvor takknemlig jeg er for dine foredrag og intervjuer gjennom podcast - de har så mye å gi meg.
Du holder oppmerksomheten min fanget hele tiden og snakker så tydelig og klart i dobbelt forstand, og du er så behagelig å høre på.
Jeg føler at det du snakker om, angår meg og gjør meg rikere og gladere. Glad også fordi jeg føler at du er et så godt menneske.
Det gjør meg trygg på innholdet i det du snakker om.
Takk også fordi du vil dele de viktigste hendelser i livet ditt med oss. Jeg får en så inderlig godhet for deg.
For meg står du som den den dyktigste av alle foredragsholdere jeg har hørt. Jeg vil også være med på å nominere deg til podcasterprisen 2008.
Klem fra Gro
4120 TAU Stavanger

Anonym sagde ...

Kære Jette.
Jeg skriver til dig for at fortælle dig, hvor stor en forskel dine podcasts gør for mig.
Nogle mennesker er bare i besiddelse af en stemme, som på forunderlig (nærmest hypnotiserende) vis bare bringer én (læs mig) helt i en trancelignende kæmpe dejlig tilstand. Du er et af disse "stemme-mennesker". Jeg går igennem en svær tid lige nu, men du formår via dine podcasts at give mig det pusterum jeg lige trænger til. Tak for dig, fordi du er så vanvittig god til det her -for at du på fornemmeste vis får budskabet ud... Og fordi jeg har fundet frem til dig :-) Kærlig hilsen fra Mette Kristina, Værløse

Anonym sagde ...

Hei! Sitter og hører på dine opptak på nettet nå, og ville bare si at jeg setter stor pris på de. Jeg kan vel kalle meg søkende, og når jeg surfer rundt på nettet er det ikke så mye bra og gratis som ligger der ute. Derfor ble jeg så overrasket over siden din. Veldig flott at du legger ut opptak. Dette blir min nye favoritt-side fra nå av! :D Lykke til videre med arbeidet ditt!

Hilsen Mona, Bergen

Anonym sagde ...

Grunnen til at jeg skriver til deg idag, er at give udtryk for min
store taknemlighed og beundring for det fantastiske
arbeid, som du har gjort og gør med alle foredrag og interviews. At
stille det gratis til rådighed for alle dem, som er intresseret, er et
helt enestående bidrag til vår alles spirituelle udvikling. Tusen
hjertelig supertak!
Thomas fra Nesttun

Anonym sagde ...

Kære Jette,
Mange tak for din fantastisk fine hjemmeside. Dine "podcast" er som at få en stor uventet gave. Jeg havde fornøjelsen at høre din "sporløs"-beretning, og jeg sad lige så stille og græd på den gode måde. Alt muligt held og lykke fremover også med din nye svenske familie. Endnu engang tak. Med kærlig hilsen Steffen

Anonym sagde ...

Hej Jette!
Tak for dit inspirerende oplæg om at skabe sine ønsker. Jeg føler at en masse muligheder står åbne for mig nu. Dit lille skub har hjulpet mig sikkert på vej mod de mål jeg ønsker at opnå. venlige tanker
Christina

Anonym sagde ...

Hej Jette Harthimmer.

Helt tilfældigt fandt min ven din hjemmeside med podcast. Efter jeg har hørt nogle af dem, ville jeg gerne fortælle dig, hvor befriende det har været for mig at lytte til.

Det du fortæller om dig selv og dine oplevelser har hjulpet mig videre til at erkende overfor mig selv de ting der sker for mig og hvordan jeg skal prøve at forholde mig til det.

Jeg har tit bare gået efter min intuiation, når jeg oplever jeg bliver brugt som et medie, kalder du det vist. Men det er så lækkert at sidde og lytte til andre og hører deres erfaringer med dette område.

Jeg har måtte kæmpe meget med mine egne tanker om at jeg må være unormal med det jeg har oplevet.

Min spirituelle udvikling er gået stærkt de sidste par år og jeg føler der er tryg på fremad nu. Og det syntes jeg kun er dejligt (når det kommer stille og roligt).

Nåh, det blev da til en del jeg havde lyst til at fortælle dig - det er der som nok også en mening med.

Tak for podcastene. De hjælper mig fremad.
Mvh
Lise

Anonym sagde ...

HURRA HURRA - tusinde tak, fordi du er her, så let tilgængelig, med alle de "guldkorn" lige til at samle op - jeg vibrerer helt nede i maven, fordi jeg har fundet et sted, hvor det er muligt at læse/høre om alt det der findes mellem himmel og jord. Jeg kan næsten ikke nænne at gå i seng.

Tusinde tak for dig

Anonym sagde ...

Det er så dejligt at høre på dine foredrag på nettet og jeg synes det er så flot og fantastisk arbejde du laver og hjælper sikkert mange til at være en bedre og stærker menneske. Taker rigtig mange gange. Mvh Lida

Anonym sagde ...

Hej Jette.

Jeg sad og surfede på nettet, om det alternative...
for jeg vil gerne være bedere, til at manifestere...
Og hvor er det skønt, at jeg fandt din side claircast.dk/ med podcast.
for jeg kan ikke stilles med en bog, jeg er i NLP sprog auditiv...
Så groft sagt, henter jeg min viden -
ved at lytte og gemme det i min hjerne, som jeg har brug for.

Jeg nyder at ligge på sofaen, og lukke øjnene - og lytte til alle dine indlæg, via min komputer.
Det er bare så godt, og det giver mig rigtig meget.
Stort tak for dit initiativ, og det store arbejde som du lægger i det..."Det er guld værd for mig".
Og jeg glæder mig rigtigt meget, til de mange nye spændende indlæg kommer...

Endnu engang tak, for dit store arbejde...

Med venlig hilsen
Flemming Jensen

Anonym sagde ...

Jeg vil bare sige tak for dine podcasts, der har udrettet flere mirakler, end du aner.

Med venlig hilsen
Peter Hvid

Anonym sagde ...

Kære Jette! Vil lige udtrykke hvilken fremragende idé du har ført ud i livet med disse podcasts! En ypperlig menneskelig videns"database" udi den alternative verden! "Alt" samlet for de der søger info om fx. de forskel. udd. og menneskerne bag disse, plus en masse andet guf! Ros til dig fra mig!
Kærlig hilsen Eva A

Anonym sagde ...

- Så takker jeg deg for dine fine, klargjørende podcasts.
De hører jeg på når jeg sitter og tegner. (jeg er designer)
- For noen dager er jeg for rastløs til å sitte stille å tegne,
og med en av dine sendinger på øret, så blir jeg sittende mer konsentrert
og får både inntrykk og uttrykt meg samtidig. :)

Så takk for ditt gode arbeide.

Vi sees nok ved en senere anledning.

mvh
Tone L

Anonym sagde ...

Kære Jette
Jeg vil udtrykke min glæde og taknemlighed over dine podcast, det har beriget mit liv i den grad.
Tak
Jeg håber at møde dig en dag . kærlig tak og hilsen Marianne M B fra Holbæk

Daniel sagde ...

hey jette

jeg vil bare sige at jeg har fået mange timer til og gå med dine podcast på min ipod, når jeg skulle afsted med bus eller bil eller på ferie.
det er en lang række samtaler som man kan få mange guldkorn fra.
jeg kan også godt lide du ikke snakker skiftevis højt eller lavt da det er ørene der skal have det behageligt og det har de ikke hvis det lige pludselig bliver alt for højt;)

godt arbejde og håber du selv er tilfreds.

hilsen daniel

ps: jeg kunne godt tænke mig at du kom til og snakke med Deepak chopra en dag.
ja stor tanke men synes det kunne være interessant også fordi han har meget godt og sige.

Anonym sagde ...

Kære Jette Harthimmer

Vil bare sige at jeg nyder dine podcasts, inspiration og oplysning til mit lille univers. Dette forunderlige projekt som livet er:-)

Bedste hilsner
Jens H